Annemieke Dekker

Loopbaan- en re-integratiecoach


Mijn naam is Annemieke Dekker, loopbaanbegeleider en re-integratiecoach. Sinds juni 2023 maak ik deel uit van het bevlogen team van Dijk & Van Emmerik. Ik verzorg trajecten op het gebied van spoor twee, outplacement en loopbaancoaching. Op deze pagina vertel ik hoe en waarom ik dit doe.

De mens centraal


In mijn begeleiding stel ik altijd de mens centraal. Mijn empathisch vermogen, luisterend oor en toegankelijkheid zorgen voor een snelle verbinding met anderen. Ik laat cliënten graag hun eigen kracht (her)ontdekken zodat zij dit bewust en vol zelfvertrouwen inzetten om hun doel te bereiken, ondanks de soms moeilijke omstandigheden waarin ze verkeren. Een werkdag is voor mij geslaagd wanneer ik iemand heb ondersteund bij het zetten van een stap in zijn of haar proces.

Coaching & HR


Eerder was ik werkzaam bij een re-integratiebureau, arbodienst en verschillende commerciële organisaties. Mijn expertise ligt naast coaching dan ook bij HR-processen als werving & selectie, verzuimpreventie en de begeleiding van (langdurig) verzuim. Daarbij heb ik aandacht voor de soms uiteenlopende belangen van werknemers en werkgevers.

Geslaagde werkdag


“Een werkdag is voor mij geslaagd wanneer ik iemand heb ondersteund bij het zetten van een stap in zijn of haar proces.”

Annemieke Dekker Loopbaan- en re-integratiecoach

Onvergetelijke momenten


Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag op stap met mijn gezin, bezoek ik concerten en reis ik de wereld over op zoek naar avontuur en onvergetelijke momenten. Reizen levert me altijd nieuwe inzichten en een frisse blik op doordat ik letterlijk uit mijn comfortzone stap.

Neem voor de mogelijkheden voor begeleiding contact met me op!