Esmee Verhagen

Psycholoog NIP en Directeur Training & Coaching


Ik ben Esmee Verhagen, psycholoog NIP, trainer en lichaamsgericht coach (verbonden aan CSR, centrum voor stress & veerkracht). In coaching met mij leer je jezelf en je patronen beter kennen. We werken samen aan jouw herstel en/of ontwikkeling naar een voor jou gewenst resultaat.

Weer lekker in je vel


In onze sessies onderzoeken we wat voor jou werkelijk belangrijk is en hoe je vanuit daar bewuste keuzes kunt maken. Je ervaart wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel en je werk te zitten. Voor veel mensen die merken dat zij minder werkplezier ervaren of vastlopen in werk geldt dat zij een tekort aan verbondenheid of autonomie hebben ervaren of aan allebei. We kijken hoe we hier weer aan kunnen bouwen.

Methoden


Ik werk met diverse methoden zoals Acceptance Commitment Therapy (ACT), de positieve en lichaamsgerichte therapie en de CSR methode om te herstellen van overbelasting of te bouwen aan vitaliteit. Het belangrijkste is dat je niet alleen komt om te praten maar ook om te voelen, ervaren en toepassen. De coaching is verdiepend én praktisch. Cliënten omschrijven mijn stijl als betrokken en ervaringsgericht. Over mijn coaching geven zij aan dat zij zich welkom en gehoord voelen, zich gemakkelijk open kunnen opstellen en aangemoedigd worden tot nadenken én doen.

Vakoverstijgend


Begin april 2024 trad ik met veel plezier toe tot de directie van Dijk & Van Emmerik. Naast algemeen directeur Flores van Emmerik, vervul ik binnen onze organisatie de rol van Directeur Training & Coaching. Deze functie biedt voor mij de perfecte combinatie van het uitoefenen van mijn vak en het meer overstijgend bezig zijn met ontwikkeling. Er vanuit deze rol aan bijdragen dat mijn collega’s werkplezier ervaren en blijven leren, vind ik ook inspirerend!

Meer informatie


Klik hieronder voor meer informatie over de CSR-methode of om contact met me op te nemen.