Jacqueline Libert

Psycholoog, coach en mindfulnesstrainer


Ik ben Jacqueline Libert, psycholoog, coach en mindfulnesstrainer bij Dijk & Van Emmerik. Ik help je graag om jezelf beter te leren kennen en erachter te komen wat voor jou echt belangrijk is.

Wat heb jij nodig?


Jezelf beter leren kennen en ontdekken wat voor jou echt belangrijk is begint vaak bij meer bewustwording en beter leren voelen – inzicht krijgen in het samenspel van je gedrag, gedachten, lichaam en emoties. Zo kunnen we samen onderzoeken wat jij nodig hebt om op een fijne manier te kunnen werken, of dat nou is in je huidige baan of in iets nieuws.

De afgelopen jaren heb ik mijn werk als coach gecombineerd met lesgeven in het academisch onderwijs op het gebied van cognitie. Dit was een interessante en leerzame omgeving, maar ik heb gemerkt dat een-op-een met mensen werken beter bij me past. Bij Dijk & van Emmerik begeleid ik nu re-integratietrajecten en assessments. Ik maak daarbij gebruik van inzichten en technieken uit Acceptance & Commitment Therapy (ACT), cognitieve neurowetenschap en mindfulness.

Nieuwsgierig


Ik werk als coach omdat ik eindeloos nieuwsgierig ben naar andere mensen en het leuk vind om hen te helpen op zichzelf te reflecteren. Mijn cliënten beschrijven me vaak als betrokken, nuchter en benaderbaar.

Neem voor de mogelijkheden voor begeleiding gerust contact met me op.