Maxime van Putten

Officemanager en assessment-assistent


Mijn naam is Maxime en ik ben werkzaam als officemanager bij Dijk en Van Emmerik. Ik krijg er energie van als geen dag hetzelfde is en ik tegelijkertijd mensen kan ontzorgen.

Alles op rolletjes


Werkplezier en ‘beter werken’ zijn belangrijke thema’s bij Dijk & Van Emmerik. Zelf haal ik het meeste werkplezier uit het bezig zijn met veel verschillende taken tegelijk en te zorgen dat toch alles op rolletjes loopt – ik hou wel van wat uitdaging! Deze manier van werken heeft altijd al mijn interesse gehad. Voordat ik op deze plek startte heb ik daarom niet alleen een opleiding gevolgd voor directiesecretaresse/managementassistent niveau 4, maar ook een hbo-vervolgopleiding in officemanagement.

Daarna was het tijd voor mijn eerste ‘echte’ baan, bij een organisatie die zich bezighoudt met certificering van diervoerder- en levensmiddelenbedrijven. Daar heb ik zes jaar gewerkt.

Elke dag nieuwe uitdagingen


Wat ik leuk vind aan Dijk en van Emmerik is de fijne werksfeer en communicatie met collega’s, het ontvangen en begeleiden van cliënten en assessmentkandidaten en dat elke dag me weer nieuwe uitdagingen brengt.

Voor vragen over ‘alle dingen Dijk & Van Emmerik’ kun je altijd bij me terecht.