9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Esmee Verhagen

Ik ben Esmee Verhagen, psycholoog NIP, trainer en lichaamsgericht coach (ook verbonden aan CSR, centrum voor stress & veerkracht).

In coaching met mij leer je jezelf en je patronen beter kennen. We werken samen aan jouw herstel en/of ontwikkeling richting een voor jou gewenst resultaat. We kijken naar wat voor jou werkelijk belangrijk is en hoe je vanuit daar bewuste keuzes kunt maken. Je ervaart wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel en je werk te zitten. Voor veel mensen die merken dat zij minder werkplezier ervaren of vastlopen in werk geldt dat zij een tekort aan verbondenheid of autonomie hebben ervaren of aan allebei. We kijken hoe we hier weer aan kunnen bouwen.

Methoden

Ik werk met diverse methoden zoals Acceptance Commitment Therapy(ACT), de positieve en lichaamsgerichte therapie en de CSR methode om te herstellen van overbelasting of te bouwen aan vitaliteit. Het belangrijkste is dat je niet alleen komt om te praten maar ook om te voelen, ervaren en toepassen. De coaching is verdiepend én praktisch. Cliënten omschrijven mijn stijl als betrokken en ervaringsgericht. Over mijn coaching geven zij aan dat zij zich welkom en gehoord voelen, zich gemakkelijk open kunnen opstellen en aangemoedigd worden tot nadenken én doen.

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over lichaamsgerichte coaching en de CSR-methode:

Lichaamsgerichte coaching - Dijk & Van Emmerik (dijkenvanemmerik.nl)

Stress en burn-out coach in Amsterdam | Esmee Verhagen (csrcentrum.nl)