Bas Schiebaan

Organisatieadviseur en executive coach


Mijn naam is Bas Schiebaan, organisatieadviseur en executive coach bij Dijk & Van Emmerik. Als je anders kijkt naar hetzelfde, zie je nieuwe mogelijkheden. Ik laat je als MT-, bestuurs- of RvT-lid graag anders kijken en help je tot werkbare oplossingen te komen. Voor jou, en voor je collega’s.

Een organisatieomgeving die beter kan


Wanneer het probleem niet aan de persoon ligt, maar aan de organisatie: maar wat dan precies? Wanneer jouw beeld van het probleem niet herkend wordt. Wanneer jouw gewenste oplossing tot onbegrip en discussie leidt. Wanneer iemand anders iets af moet hebben, is het niet af, bovendien onvolledig en eigenlijk niet goed genoeg. Jouw bord is vol en van volle borden vallen dingen af, want het is eigenlijk teveel tegelijk.

Kortom, je zit in organisatieomgeving die beter kan en beter moet. Maar hoe dan? En waarmee dan? Ik help je anders kijken, waardoor we samen tot werkbare oplossingen komen.

Achtergrond


In mijn loopbaan was ik eerder betrokken bij grote turnaround-vraagstukken in de rollen van MT-lid, strategisch adviseur en directeur. Ook als onderhandelaar met vakbonden, vergrootte ik mijn inzicht in strategisch en toekomstgericht (personeels)beleid. Naast mijn werk voor Dijk & Van Emmerik werk ik als gastdocent aan de Vrije Universiteit en voor het Interuniversitair Centrum voor Organisatie- en Veranderkunde.

Lees meer over hoe Flores van Emmerik en ik je kunnen ondersteunen bij complexe vraagstukken zoals reorganisatie, nieuw organiseren en de ontwikkeling van leiderschap.