9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Kosten assessment

De kosten van een assessment zijn uiteraard afhankelijk van het soort assessment dat we afnemen. Onze assessments worden geheel op maat gemaakt. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en kijken we naar alle mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld een assessment afnemen op zaterdag of de eindbeoordeling al op dezelfde dag geven.

Wij bieden assessments aan vanuit drie verschillende invalshoeken. Bekijk hieronder de kosten van de verschillende assessments. De kosten zijn exclusief btw.

 • Competentieassessment

  Je wilt een aantal kandidaten onderzoeken op competentie en talent voor een bepaalde functie.

  Kosten assessment:

  € 1.565,-

  Direct aanvragen

 • Assessment center

  Je wilt op een brede en diepe manier talenten onderzoeken voor uitdagende functies en ontwikkelingstrajecten.

  Kosten assessment:

  € 1.885,-

  Direct aanvragen

 • Executive assessment

  Je wilt een gedegen en uitgebreid advies bij het benoemen van een kandidaat voor een topfunctie.

  Kosten assessment:

  € 2.425,-

  Direct aanvragen
  Over Executive assessment

Wat levert een assessment op?

Je kunt een assessment zien als een investering: het laten afnemen van assessments bij je (potentiële) werknemers kan namelijk erg veel opleveren. Het is moeilijk vast te stellen hoe hoog de opbrengsten van een assessment precies zijn, maar op een aantal punten kun je als werkgever flink besparen.

Voorkomen van mis-hires

Het aannemen van de verkeerde persoon is erg vervelend. Zowel voor jou als voor de werknemer zelf. De kosten van een mismatch kunnen ontzettend oplopen. Denk bijvoorbeeld aan de kosten van werven en selecteren, inwerken, salaris en de kosten van de ontslagprocedure. Het is daarom verstandig om extra tijd en geld te investeren in het aannemen van de juiste kandidaat. Een assessment is daarbij een zeer betrouwbaar hulpmiddel.

Hogere prestaties

Wanneer je assessments afneemt bij potentiële werknemers, is de kans een stuk groter dat je betere kandidaten selecteert. Hierdoor zullen op termijn de prestaties van het bedrijf als geheel toenemen.

Talenten leren kennen

Assessments kun je uiteraard ook laten afnemen bij je huidige werknemers. Een assessment geeft inzicht in de talenten en capaciteiten van werknemers. Zo kom je er misschien wel achter dat bepaalde werknemers niet op de juiste plek zitten en veel beter tot hun recht komen in een andere functie. De talenten binnen het bedrijf worden op deze manier veel effectiever ingezet.

Wil je meer weten over onze assessments? Neem dan contact met ons op via 020 609 7700 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan je graag te woord.