Sterk in je Werk

Dijk & Van Emmerik participeert in het project Sterk in je Werk. Dit project biedt zorg- en welzijnsmedewerkers kosteloos de kans om hun loopbaan een nieuwe positieve impuls te geven. Je kunt ook deelnemen aan dit project als je nu nog niet in de zorg werkt, maar wel geïnteresseerd bent om in deze sector aan de slag te gaan.

Meld je aan voor gratis loopbaanadvies

Gratis loopbaanadvies

Verschillende loopbaancoaches uit het hele land helpen medewerkers uit de zorgsector om aan het werk te komen óf te blijven. Werk je momenteel in de zorg of zou je dat graag willen? Dan heb je de mogelijkheid om gratis gesprekken te voeren met onze loopbaancoaches Aimen Bayoumi en Laura Lieve. Zij kijken samen met jou naar wat je kunt en wilt. Ook helpen ze je om nieuwe stappen te zetten, bijvoorbeeld door het maken van een beroepentest, het vinden van een geschikte opleiding of door je tips te geven voor het updaten van je cv.

Over Aimen Bayoumi

Aimen is arbeidspsycholoog en loopbaancoach bij Dijk & Van Emmerik. Hij houdt zich bezig met outplacement, re-integratie 2e spoor, loopbaanadvies en neemt beroepskeuzetesten en assessments af.

Over Laura Lieve

Laura is arbeidspsycholoog en loopbaancoach bij Dijk & Van Emmerik. Zij richt zich naast het Sterk in je Werk-project met name op re-integratie, assessments en beroepskeuzetesten.

Contact met Dijk & Van Emmerik

Heb je interesse in werk in een andere sector dan de zorg, en wil je ook graag loopbaanbegeleiding? Neem dan contact op met Dijk & Van Emmerik via 020 609 7700.