9.2 / 10 | 67 waarderingen
020 609 7700

Aangezien niemand ooit uitgeleerd is en bijscholing vaak buitengewoon verfrissend werkt, biedt Dijk & Van Emmerik naast de individuele begeleidingstrajecten een aantal groepstrainingen aan. Onze trainingen bestrijken gebieden waar we sterk in zijn: loopbaankeuze, sollicitatie, coaching, gespreksvoering, presentatie en psychologie.


Een training is bedoeld om (bestaande) vaardigheden (verder) te ontwikkelen. In een training leert de deelnemer in meerdere sessies over de verschillende aspecten van het onderwerp. Ook wordt er tijdens een training veel geoefend. Een training is breder, intensiever en mogelijk diepgaander dan een workshop.

Wij bieden de trainingen Creatief denken & ImproviserenAssertiviteitEffectief communiceren voor Young Professionals, Zelfvertrouwen en Solliciteren kan altijd aan voor zowel groepen als individuen en zowel incompany als voor open inschrijvingen. De training Verzuimmanagement geven wij voornamelijk incompany.

Daarnaast kunnen we maatwerk leveren, specifiek toegesneden op uw trainingsbehoefte.

De gemene deler in al onze trainingen is de toepassing van onze kennis over leerprocessen, waardoor de transfer van training naar werk goed is.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 020-6097700 of via info@dijkenvanemmerik.nl